Andra gången

Nu är det planerat

Idag är alltså dagen då lilla guldklimpen SKALL komma till världen. Det är detta datumet som är satt, så vi kan väl vara säkra på att just idag är det ingen bebis som dyker upp. Det har väl aldrig hänt att en unge ploppar ut på den exakta dagen som barnmorskorna trodde?

Jag skriver det här långt, långt i förväg. Jag skriver det samma dag som jag startade bloggen, eftersom detta är målsättningen på något sätt. Att få barn (igen), absolut. Men det är ju även det som markerar slutdatum för min egna resa, den om att gå ner mina 15 kilo. Jag hoppas verkligen att jag nått mitt mål, men så länge jag har rört mig (tydligt) i rätt riktning är jag nöjd. Jag hoppas jag har fått in rutin på att träna och jag hoppas jag har fått bra matvanor. Eller bättre matvanor, där har problemet aldrig legat. Mitt problem har alltid varit att jag rör mig för lite. Hoppas det är ändrat nu. Och hoppas jag är pappa till två!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats