Andra gången

Planen i korthet

Som jag skrev nyss är det mig det kommer handla om. Om hur jag försöker gå ner 15 kilo på 7 månader. Nu är det sommar, så nu är det lätt (typ) att vara utomhus och promenera, men när hösten dyker upp vet jag att jag har svårare att ta mig ut. Så sommaren kommer att handla om att sätta nya rutiner, att försöka hitta ”mitt sätt”.

Jag skall:

  1. Promenera varje dag
  2. Göra enkla styrkeövningar varje dag
  3. Dricka måttligt med alkohol
  4. Äta frukost varje dag
  5. Sporta (med vänner)
  6. Lära mig golf

Vad jag menar med ”sporta” är att spela badminton, tennis eller annat. Det finns många fysiska aktiviteter som är ganska skoj och inte så svåra att få till. Sedan handlar mycket om att ha rätt kläder. Har man passande kläder kan all övervikt döljas.

 

Save

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats